M E N U 22. – 25. 4.
Předkrmy
» Karotkový krém s uzeným lososem a koprovým crème fraîche … 175,-
» Kachní rillettes s hruškovým chutney a pistáciemi … 205,-
Hlavní jídla
» Pasta ala Puttanesca se žlutoploutvým tuňákem a krevetou … 495,-
» Ryba dne se salátem z černé quinoi a řeřichovou omáčkou … 625,-
» Chřestové risotto s telecí svíčkovou a citrónem … 545,-
» Jehněčí kotlety s velikonoční nádivkou a hráškovým pyré … 695,-
Dezert
» Ovocný salát z manga a mučenky s ovocným sorbetem … 185,-
T A P A S B A R
» Sicilská caponata s Burratou, piniovými oříšky a focacciou … 255,-
» Kachní rillettes s gelem z černého rybízu a pistáciemi … 205,-
» Marinované zelené olivy a kalamaty, výběr grisin … 145,-
» Sýr Comté AOP (50g) … 115,-
» Brie Le Maubert (50g) … 75,-
» Kozí sýr Soignon s vlašskými ořechy (50g) … 85,-
» Bresaola (30g) … 95,-
» Salám Strolghino (30g) … 75,-
» Chorizo (30g) … 65,-
» Okurky cornichons a stříbřité cibulky … 40,-
» Domácí hruškovo-jablečné chutney … 45,-